"Наш символ, ще съпътства отбора всеки мач": ЦСКА разказа за подарък, получен през месец май (СНИМКИ)


"Наш символ, ще съпътства отбора всеки мач": ЦСКА разказа за подарък, получен през месец май (СНИМКИ)
Снимка: Lap.bg

3509 0

Часове след първата победа, която ЦСКА записа през новия сезон 2023/24 в българската Първа лига, от клуба излязоха с пламенно съобщение, целящо пълна мобилизация на привържениците. То касае и специален подарък.

"Червените" посочват, че на 5-и май тази година генерал-майор Явор Матеев е подарил на клуба реплика на представителното знаме на Съвместното командване на специалните операции на Българската ария. От ЦСКА информират, че копието вече се превръща в символ на клуба и че ще съпътства отбора във всеки мач.

Публикуваме и цялото съобщение без редакторска намеса:

"Основан и вдъхновен от храбрите български армейци, и до днес ЦСКА пази силна връзка с родната армия. По този повод на 05.05. тази година, когато навършихме 75 години, генерал-майор Явор Матеев подари на клуба ни реплика на представителното знаме на Съвместното командване на специалните операции на Българската армия.

Приехме го с гордост и отговорност. Копието на знамето оттук нататък се превръща в наш символ и ще съпътства отбора на всеки мач. Така ще напомня на футболисти, щаб, ръководство и фенове за дълга, който имаме да браним без страх и с мъжество буквите, емблемата и славата на Централния спортен клуб на Армията. Нека всеки път, когато видим да се вее знамето, помним, че няма бъдеще без история" - пишат "червените". Настроението е приповдигнато след феноменалния гол на Хайнц, който донесе победата за ЦСКА (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички