Белчев: Заслужена победа, но има върху какво да работим


Белчев: Заслужена победа, но има върху какво да работим
Снимка: БГНЕС

1630 0

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев обяви, че победата на неговия тим в мача с Ботев (Пд) (2:1) е заслужена, въпреки че дойде с гол в последната минута. Той заяви обаче, че "червените" има върху какво да работят и занапред.

"Въпреки че вкарахме победния гол в последната минута, мисля, че победата е заслужена с оглед на показаното през целия мач. Стигнахме до този драматичен гол заради миг невнимание при статичното положение. Трябваше да вкараме втори гол по-рано и да си решим мача. Ще въртя тези футболисти, докато не се случи най-доброто за отбора.

Трябва да сме по-уверени, да продължим да работим върху нашите слабости. Имаме проблем, че създаваме положения, но в завършващата фаза не се справяме. Имаме слабости не само в атака, но и в защита. Трябва да бъдем малко по-уверени. Има върху какво да се работи", коментира наставникът след първия успех за сезона.

"В ЦСКА винаи има напрежение. Футболистите трябва да знаят, че всеки мач трябва да побеждаваме. Трябва да са свикнали с това и да дават максимума всеки мач. Мое решение бе Кристиян Малинов да не играе днес, ако има нещо, свързано с негов трансфер, клубът ще излезе с изявление. Имаме някаква информация за Сайрънс, събираме още, но преди това имаме по-важен мач във Враца и след това ще се настроим на вълна евротурнири", каза още Белчев. А ето кога започва ЦСКА в Лига Европа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички