Белчев: В ЦСКА целите винаги са високи


Белчев: В ЦСКА целите винаги са високи
Снимка: БГНЕС

2302 0

Отборът на ЦСКА записа категорична победа над Берое в последния мач от настоящия сезон в Първа лига. „Армейците“ разгромиха тима на Димитър Димитров – Херо на стадион „Българска армия“ с 5:0. Евандро, Валентин Антов, Тиаго на два пъти и Али Соу реализираха попаденията за отбора на Стамен Белчев.

След срещата наставникът на ЦСКА коментира победата на своя тим в последния кръг от шампионата. „Мисля, че това бе един добър мач за нашия отбор. Резултатът бе съвсем заслужен. Знаехме, че отборът на Берое има проблеми с контузени и наказани футболисти, възползвахме се от това. Искам да благодаря на футболистите, че се отнесоха сериозно към мача. Исках днес да има дисциплина, исках да има колектив и концентрация. След 3:0 изцяло доминирахме, което е нормално. Ранният гол успокои футболистите, радвам се, че така се случи и ги поздравявам още веднъж.“

„Целите, които си поставяме за следващия сезон винаги са високи. В ЦСКА няма как да бъде по друг начин и не е нужно някой друг да ги поставя. Разбира се, винаги трябва да се печели купата и всичко друго е провал. Това, че удължиха с две седмици началото на първенството е добре. Да имам повече време да поработя с отбора, защото знаете през това време, което бях тук, просто бях от мач в мач. Сега по-добре ще мога да се запозная с качествата на всички футболисти. Надявам се да изглеждаме по-добре през новия сезон“, заяви Стамен Белчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички