Белчев реши кой ще замести наказания Каранга в мача с Ботев


Белчев реши кой ще замести наказания Каранга в мача с Ботев
Снимка: БГНЕС

2381 0

Колумбиецът Жан Карлос Бланко ще замени Фернандо Каранга в стартовия състав на ЦСКА за предстоящия домакински двубой с Ботев Пд. Както е известно, бразилският голаджия беше наказан за 1 мач. Причината - размаха надуваем член след края на вечното дерби на 18 март.

ДК прецени, че това е "обида на един или повече зрители". По времето, в което Каранга изрази радостта си след мач №1 на стадиона обаче, вече нямаше останали фенове на Левски... Той получи освен 1 среща наказание и глоба от 3000 лв. А отделно беше санкциониран с още 3 бона заради "неприличен жест без форма на дискриминация", след като направи жест с рязане на гърло. И тази проява на Каранга обаче настъпи след края на вечното дерби.

Санкцията на бразилеца отваря шанс на Бланко да започне като титуляр за първи път, откакто е в ЦСКА. Досега колумбиецът се появи във всички 6 пролетни срещи, но като резерва. Но срещу Ботев Пд в първия кръг от плейофите ще поведе атаката от първата минута. Бланко дебютира с гол срещу Верея (5:0), а вече има и две асистенции на сметката си.

През този сезон в елита Каранга пропусна два мача на ЦСКА заради наказания - отново с Ботев Пд, но на "Армията" (1:1) на 18 ноември, както и с Витоша Бистрица (2:0) на 3 декември. Той не игра в двубоя с канарчетата, след като получи много пресилен червен картон в гостуването на Лудогорец (2:1) на 5 ноември. После пропусна срещата с Витоша, след като натрупа 5 жълти картона. Сега Каранга продължава да виси с наказание - с 8 санкции, и при нова ще изгори за 2 мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички