Беларуски руснак свири на ЦСКА в Рим, жена в бригадата на ЛАСК - Лудогорец


Беларуски руснак свири на ЦСКА в Рим, жена в бригадата на ЛАСК - Лудогорец
Снимка: БГНЕС

936 0

Руският рефер Алексей Кулбаков ще свири на ЦСКА при гостуването им на Рома в груповата фаза на Лига Европа в четвъртък. Той е роден в Беларус, но сменя гражданството си. Кулбаков е на 41 години и е международен рефер от 2005 година насам.

Беларусинът 2 пъти е свирил на друг български тим в евротурнирите - Лудогорец. Първо, през 2016 г. той свири на Базел - Лудогорец от груповата фаза на Лига Европа (1:1). 2 години по-рано той ръководи двубоя Партизан - Лудогорец в квалификациите на Шампионска лига. Мачът завърши 2:2.

Помощници на Кулбаков ще бъдат Дмитрий Жук и Олег Маслянко. Четвърти рефер ще бъде Денис Шербаков. Съдийски наблюдател е Франческо Бианки (Швейцария), а дежурен делегат е Тибо де Гент (Белгия).

Гостуването на Лудогорец на ЛАСК пък е поверено на испанеца Хавиер Естрада Фернандес. Той е на 43 години. Помощници ще му бъдат Роберто Алонсо Фернандес и Гуаделупе Порас Аюсо. Четвърти рефер ще е Хосе Луис Мануера Монтеро, съдийски наблюдател - Горан Михайлевич (Черна гора). А ето кой мач в Шампионска лига ще свири българският рефер Георги Кабаков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички