Треньорът на Клуж: ЦСКА има добри шансове да излезе от групата


Треньорът на Клуж: ЦСКА има добри шансове да излезе от групата
Снимка: Getty Images/Guliver

1382 0

Треньорът на ЧФР Клуж Дан Петреску заяви, че ЦСКА има добри шансове да излезе от групата им в Лига Европа. Двата тима започват участието си в груповата фаза на турнира с мач помежду си тази вечер. В другия мач Рома мери сили с Йънг Бойс.

"Имам двама играчи, които са несигурни за мача с ЦСКА. Знам титулярния състав, но ще реша окончателно след последната тренировка. Междувременно, загубихме някои важни играчи. Това е големият недостатък на ЧФР в момента. За съжаление, нашата трансферна кампания не беше като тази на ЦСКА, които взеха девет много добри играчи", коментира Петреску на пресконференцията преди мача.

"Сега, след като видях ЦСКА, мисля, че и те имат много добри шансове да се класират. Взеха играчи от Уотфорд, Ланс, Нанси, Бордо... Ако вземете добри играчи, е ясно, че имате и претенции", допълни румънецът.

"За съжаление, България поведе на Румъния, те имат два отбора в групите на Лига Европа. Не знам кога Румъния отново ще има два отбора. Щастливи и горди сме, че представяме Румъния, но ми се иска да имаше повече наши отбори. В тези мачове не мисля, че играчите се нуждаят от много мотивация, каквато им е необходима в шампионата", каза още Петреску. По-рано той бе подценил ЦСКА в свое изказване, ето как.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички