Балъков със странен анализ след дербито ЦСКА - ЦСКА 1948


Балъков със странен анализ след дербито ЦСКА - ЦСКА 1948
Снимка: Getty Images/Guliver

2661 0

Главният мениджър и все още "официално" старши-треньор на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков даде интересно мнение след загубата на неговия тим от ЦСКА с 2:0 на "Българска армия". Легендарният плеймейкър заяви, че докато неговият тим се е опитвал да играе футбол, съперникът само е играл с далечни подавания напред и без ясна футболна идея. 

"Не виждам кой знае какво като разлика между двата отбора, водеше се битка в средата на терена. Те ритаха, напред играеха за първа и втора топка, ние се опитахме да играем футбол. Рикошет при първия гол, после автогол, може би се реши всичко от индивидуалната класа на Али Соу", каза Балъков, който бе лаконичен и за представянето на съдиите, като гостите имаха претенции към някои от отсъжданията. 

"Ние не търсим вината в съдиите, търсим я в себе си. Съдиите не ги коментираме. Ще си запазим нашето мнение за нас, моето мнение е без значение". 

Бронзовият медалист от САЩ '94 заяви още, че мачът е можел да се развие по коренно различен начин, ако Антон Гущеров бе вкарал положението, открило се пред него в началото на мача при резултат 0:0. Също така той отдаде загубата и на многото проблеми в състава на ЦСКА 1948. 

Гущеров може би взе грешно решение в началото, трябваше да я копне над вратаря, взе да го лъже и стана, каквато стана. Можехме да поведем. Имахме футболисти, които ни липсват, които вкарват динамика, но ситуацията с пандемията е такава - играем с каквото имаме. Орачев беше на два дни тренировки, на пейката и другите бяха на ден-два тренировки. Георги Русев получи удар в глезена, работи здраво, надяваме се, че поне за последния мач ще бъде на разположение", каза още Балъков. 

В същото време обаче Бруно Акрапович е видял мача по коренно различен начин (мнението му вижте в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички