Балкански колос предложи на ЦСКА футболисти за над 20 милиона лева


Балкански колос предложи на ЦСКА футболисти за над 20 милиона лева
Снимка: Lap.bg

22171 0

ЦСКА изненада дори собствените си фенове през настоящия трансферен прозорец, след като плати колосална сума за привличането на Матиас Фаетон. Нападателят с френски паспорт не впечатлява до този момент, но платените близо 2 млн. евро са предизвикали отзвук дори в съседките на България. 

Предложените в ЦСКА

Собствениците на "Армията" изглеждат готови за сделки на пазара в последно време и заради това ЦСКА е сред отборите, на които Олимпиакос е предложил цели петима футболисти. Балканският колос се опитва да се раздели с един бранител, двама полузащитници и още толкова нападатели, припомня "Мач Телеграф". 

Въпросните футболисти биват оценявани от портала Transfermakrt на над 12 милиона евро. Става въпрос за Бандиугу Фатига, Пиер Кунде, Лазар Ранджелович, Абубакар Камара и Папе Сисе.

Ситуацията на играчите

Именно последният, подвизаващ се като бранител, е оценен най-високо - цели 4 милиона евро струва сенегалският национал, според платформата. ЦСКА вече се подсили с един класен централен защитник през лятото в лицето на Браян Кордоба, но феновете настояват за привличането на още един подобен играч.

Много е вероятно самият Сисе да желае смяна на средата, след като акостира в настоящия си тим още през 2017 г. Тогава бе купен от Аячо срещу 700 000 евро, а вече е натрупал 151 двубоя, в които се е отчел със 17 гола и 2 асистенции за Олимпиакос. 

Предлаганите полузащитници Фатига и Кунде се завърнаха наскоро от наеми и в момента не са картотекирани за гръцкия елит. След Сисе най-скъп сред петимата е централният нападател Камара, който бе купен преди година срещу цели 5 милиона евро от местния съперник Арис.  

Вижте каква сума търси Арда от ЦСКА за правата на Станислав Иванов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички