Аустрия Виена следи изкъсо футболиста на ЦСКА Георги Йомов


Аустрия Виена следи изкъсо футболиста на ЦСКА Георги Йомов
Снимка: LAP.BG

2131 0

Късно снощи българският гранд ЦСКА не успя да запише първа победа в групите на Лигата на конференциите и дори отстъпи на Зоря Луганск на "Васил Левски" с 0:1, въпреки че владееше инициативата в по-голямата част от срещата.

Рано тази сутрин стана ясно, че един от футболистите на Стойчо Младенов е бил следен изкъсо от австрийски пратеник!

Според "Мач Телеграф" Георги Йомов е попаднал в полезрението на гранда Аустрия Виена още през лятото, а на националния ни стадион снощи е присъствал човек от щаба на "виолетовите", който да наблюдава футболиста на живо. 

Изданието твърди, че австрийският гранд следи от половин година българския национал, който е титуляр при Ясен Петров и няма да е изненада, ако през зимния трансферен прозорец Йомов смени клубната си принадлежност.

От началото на сезон 2021/22 младокът се представя чудесно и има 3 гола и 3 асистенции в Първа лига. В евротурнирите пък е отбелязал две попадения и веднъж е дал решаващ пас на свой съотборник!

*Докато ЦСКА се бореше със Зоря Луганск на "Васил Левски", Рома на Жозе Моуриньо бе разпилян от Бодьо/Глимт и получи 6 гола във вратата си - ето как Специалния коментира най-тежкото поражение в кариерата си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички