Капитанът на ЦСКА: Съдията не ни даде дузпа, но загубата е изцяло наша вина


Капитанът на ЦСКА: Съдията не ни даде дузпа, но загубата е изцяло наша вина
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2293 0

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей коментира загубата от Зоря (Луганск) в групите на Лигата на конференциите. Бранителят заяви, че вината за загубата е изцяло на ЦСКА, макар и главният арбитър да не е отсъдил дузпа за "червените".

"Имахме ситуации през първото полувреме. Вкараха хубав гол, но това може би бе единственият им удар в мача. Изиграхме добро първо полувреме. Трябва да се поучим от мача. Имахме шансове да вкараме, но не го направихме. Тази загуба е изцяло наша грешка. Трябваше поне да не загубим двубоя", започна Матей.

"Те ни дадоха доста пространства през първата част. През второто полувреме обаче имахме много проблеми още при изнасянето на топката. Предадохме двубоя чисто игрово. Много сме разочаровани.

Те пресираха по-високо. Техният номер 10 беше много агресивен без топка. Все пак имахме шанс да играем футбол, ако играехме както през първата част, щяхме да спечелим. Трябваше да намерим начин да продължим. 

Ако трябва да бъда честен, имаше избутване в гърба. Мисля, че реферът изпусна контрола върху мача. Но ние трябва да гледаме себе си. Да, съдията не ни даде дузпа, но не е той виновен", добави още Матей.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички