Асприля: За ЦСКА съм готов да играя 5 минути или цял мач, щастлив съм от конкуренцията


Асприля: За ЦСКА съм готов да играя 5 минути или цял мач, щастлив съм от конкуренцията
Снимка: ЦСКА

1819 0

Данило Асприля бе избран за "Играч на мача" при успеха на ЦСКА над Черноморец Балчик с 3:0. Той вкара дебютните си две попадения в официален мач за 31-кратните шампиони и класира тима напред за Купата на България. 

Колумбиецът сподели задоволството от постиганите резултати от клуба и формата, в която се намира след слабото начало на кампанията. Асприля е щастлив от конкуренцията, с която разполага на "Армията" и гледа към всички трофеи в страната. 

Коментарът на Асприля

"Най-важното е, че спечелихме. Продължаваме в следващия кръг и с победите напред. Всеки ден работим за това. Ние сме отбор, който пресира. Ранният гол внесе успокоение и продължихме спокойно в целия мач.

Мисля, че вече се адаптирам към играта на отбора. През цялото време работим здраво. Вече съм готов да покажа на какво съм способен с ЦСКА.

Наистина съм много доволен и щастлив от добрата конкуренция. Всички отбелязват голове и това е много важно. Аз ще бъда готов за 5 минути или цял мач, важното е да помагам на ЦСКА.

Това е ЦСКА и той винаги е тук, за да се бори във всички състезания за крайния успех. ЦСКА е най-големият отбор в България и работим за всички трофеи", категоричен бе героят на "червените".

Прочетете мнението на Нестор Ел Маестро в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички