Аспарух Никодимов е доволен след победата на ЦСКА, посочи какво е нужно за "червена" титла


Аспарух Никодимов е доволен след победата на ЦСКА, посочи какво е нужно за "червена" титла

2955 0

Легендарният футболист на ЦСКА - Аспарух Никодимов, бе много доволен от снощната победа на "армейците" срещу Лудогорец и заяви пред "Мач Телеграф", че успехът е бил напълно заслужен:

"Заслужена победа. ЦСКА беше по-добрият отбор и повече искаше трите точки. "Армейците" показаха добри възможности, дух и настроение. Иска ми се от този момент да виждам по-високо темпо от играчите на Стойчо Младенов. Всички виждат, че Лудогорец са разколебани и редуват силни със слаби мачове", заяви той в началото и добави:

"ЦСКА има всички предпоставки да преследва титлата, но бих се върнал отново на онзи мач в Разград, когато Лудогорец победи. Ако тогава бяхме стигнали до равенството, сега точките щяха да са равни. Един "X" там нямаше да е лош резултат. Но там проспаха последните 15 минути и съответно загубихме".

"Ако не губят точки в мачове срещу отбори като Арда, Пирин и т.н всичко може да се случи. Титлата може да е "червена". Сега трябват още няколко добри играчи, които да дърпат отбора напред".

"Например, когато се отнеме топката от съперниковите играчи трябва да се потърси повече бързина в контраатаките. На няколко пъти забелязах, че бавно се изнасяше топката. На този отбор му трябват няколко водещи фигури, които да го дърпат напред", смята Паро Никодимов и коментира действията на рефера:

"Съдията се справи горе-долу. От самото начало на мача се спестиха няколко картона на Лудогорец, докато на ЦСКА се показваха веднага. Това дава самочувствие на един от отборите. После забелязах, че на няколко пъти играта беше спряна, а цялото това нещо убива темпото", завърши коментара си 76-годишният бивш футболист и треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички