Ас на Славия и бивш на ЦСКА "закопа" "червените" с коментар


Ас на Славия и бивш на ЦСКА "закопа" "червените" с коментар

4284 0

Един от асовете на Славия - Момчил Цветанов, беше крайно разочарован от факта, че Хайдук успя да спечели с 1:0 срещу "белите", и то с гол след центриране от корнер 12 минути преди края.

"За пореден път изпуснахме куп положения през първото полувреме. През второто Хайдук диктуваше темпото на игра, а ние се затворихме и чакахме нашия шанс на контра. Наказаха ни по най-нелепия начин от корнер. Спортен шанс не ни достигна днес. Съжалявам, че не успяхме да зарадвахме нашия шеф и феновете ни на стадиона. Задължително трябва да вкараме гол на реванша. Ще си видим грешките и положителните неща. Ще гледаме да изчистим отрицателната игра в защита и атака и ще се опитаме да се противопоставим на този силен отбор. Имаха един-два удара от далече и останалото всичко беше от корнери", категоричен беше Цветанов. 

В същото време крилото говори и за бившия си тим ЦСКА и как не може да се сравнява играта на двата отбора в Лига Европа, тъй като "червените" играят срещу играчи от ниските дивизии на Австрия.

"Показахме, че можем да играем срещу големите отбори. Надиграхме тотално Лудогорец, Берое и Тампере. Ние ги превъзхождахме тотално във всяко едно отношение. Отново Гошо Петков ни извади, адмирации за него. ЦСКА играят срещу футболисти, купени от втора и трета дивизия, а ние срещу отбор за милиони, така че да не се заблуждаваме. Видяхме, че с нищо не отстъпваме. Изпуснахме пет-шест абсолютни шанса”, коментира Цветанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички