Анатоли Нанков с голямо обещание за младите в ЦСКА, даде прогноза и за БФС


Анатоли Нанков с голямо обещание за младите в ЦСКА, даде прогноза и за БФС

1048 0

Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков говори за лагера на "червените" в Банско, контролата срещу едноименния тим и предстоящия конгрес на БФС. Нанков сподели и че младите момчета в клуба ще бъдат приобщавани лека-полека в първия отбор.

"Свършихме работата, за която дойдохме. Дадохме шанс на много млади момчета от школата да почувства обстановката, да направят един контролен мач с Банско. Радващо е, че и Жорди Кайседо, и Тибо Вион се завърнаха и успяха на 90% да тренират с отбора. Единствено Бисмарк Чарлс все още не се е включил с отбора.

Всичко мина по план. Затрудни ни сериозният дъжд, който вали вече трети-четвърти ден, но терените са отлични и не оказа такова влияние. Доста мачове ще имаме следващия месец. Всички ще са ни нужни. Младите момчета лека-полека ще ги приобщаваме в първия отбор. Да се надяваме националите ни да се завърнат живи и здрави. Имаме 7 национали. Дай Боже, да се върнат живи и здрави, за да можем да се представим на ниво следващия месец преди следващата пауза" - започна той.

"Очаквам на Конгреса на БФС да се случи нещо по-добро за българския футбол. Клубът излезе с ясна позиция относно кой трябва да спечели. Надявам се всичко да се развие по най-добрия начин за българския футбол" - заяви още Нанков.

Вижте как ЦСКА писа "отличен" на Банско в контролата и как се разви тя.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Висша лига


Малко известният единствен мач на Манчестър Юнайтед, в който сър Алекс Фъргюсън е играл (СНИМКА)

Сър Алекс Фъргюсън е едно от най-великите имена в треньорската професия за всички времена. А според мнозина...

Реклама

Най-четени новини


виж всички