Амос Юга скандализирал съдията с въпрос дали е заложил на ЦСКА - Корона


Амос Юга скандализирал съдията с въпрос дали е заложил на ЦСКА - Корона
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2535 0

Един от капитаните на ЦСКА - Амос Юга, сподели впечатленията си от първата контрола в Турция - поражение от полския Корона с 0:2. Той остави в края на първата част съотборниците с човек по-малко, след като си изкара нелеп червен картон. 

Юга е сред капитаните на ЦСКА

След края на срещата африканецът разкри, че съжалява за това, тъй като именно след изгонването "червените" допуснали първото попадение. Още по-нелепа била причината за наказанието - Юга попитал съдията да не би да е заложил на двубоя, предвид решенията ми. 

Лидерът коментира още трансферите на Скаршем и Каранга, както и евентуалното напускане на Дюкенс Назон. Той отчете, че ще се радва, ако хаитянинът остане, но и пожела на бразилеца да го замести подобаващо при необходимост. 

Коментарът на Юга

Опитваме се да даваме най-доброто от себе си. Играхме срещу добър отбор и направихме промени. Това беше първия ни мач след тежките тренировки. Не са важни резултатите, дошли сме да се подготвяме. Резултатите са важни, защото играем за ЦСКА, но е по-важното да се представим добре. 

От две седмици тренираме, първа седмица сме в Турция. Натоварванията са тежки, краката са ни тежки и всичко това се отрази на динамиката и представянето ни.

Понякога и на мачовете виждате странни решения или дадени засади. Казах му, че трябва да има корнер, но той каза, че е съдията. Попитах съдията дали е заложил на нещо и тогава ми даде втори жълт картон… Знам, че трябва да съм по-спокоен. След този случай ни вкараха първия гол и осъзнах грешката си.

В България често е студено, така че за норвежците ще е лесно. Скаршем е ново момче, тепърва ще покаже на какво е способен. Ще се нуждае от нужното време да се адаптира. Другите двама сънародници ще му помогнат. Надявам се да се отрази присъствието на Скаршем добре на отбора.

Не познавам Каранга, гледал съм само негови видеа. Ако дойде със същия глад за победи и голове - ще бъде страхотна новина за клуба и много полезен за него.

Информациите за трансфер на Назон са между него и клуба. Али Соу имаше много голове, когато дойдох, а послед го замести Назон, но това е животът. Надявам се Каранга да свърши добра работа, ако Назон бъде продаден", завърши Юга коментара си. 

Вижте ситуацията около червения картон на Амос Юга!

Още: Дюкенс Назон се присъедини час след началото на контролата към ЦСКА (ВИДЕО)

Матиас Фаетон напусна лагера на ЦСКА, пропуска част от него

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички