Абсурд: Лидерът на ЦСКА с два жълти картона за 5 секунди - Ел Маестро подивя (ВИДЕО)


Абсурд: Лидерът на ЦСКА с два жълти картона за 5 секунди - Ел Маестро подивя (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2510 0

ЦСКА не започна никак добре в първата си приятелска среща по време на подготовката в Турция. "Армейците" се изправиха срещу полския Корона, който е в дъното на местния шампионат. А на полувремето футболистите на Нестор Ел Маестро изоставаха с 0:1.

До почти 40-ата минута в мача нямаше почти никакви интересни положения за гол, като изключение прави само удар в страничния стълб от играч на поляците. Той се случи в 32-рата минута с мощен удар от границата на наказателното поле.

Пет минути след това пък се стигна до доста любопитен момент. Той дойде секунди, след като "червените" създадоха най-добрия си шанс за гол. При него Асприля получи непокрит в наказателното поле и имаше отличен шанс за гол, но не съумя да се разпише.

Още: Матиас Фаетон напусна лагера на ЦСКА, пропуска част от него

След последвалия корнер се стигна до разбъркване и българският тим имаше сериозни претенции, че трябваше да получи нов ъглов удар. Такъв обаче не последва, въпреки че страничният съдия бе сигнализирал, че трябва да има такъв.

Амос Юга с рядко срещан червен картон за ЦСКА

Амос Юга, който е и капитан на ЦСКА, репликира главния рефер, който прекъсна играта, за да му покаже жълт картон. Претенциите на полузащитника обаче продължиха и няколко секунди след първото официално предупреждение дойде и втори жълт картон.

Юга бе изгонен, а Ел Маестро реагира бурно на резервната скамейка. Съвсем малко след това падна и първото попадение след центриране от ъглов удар и красив гол от въздуха за полския тим.

По време на гола "червените" все още бяха с човек по-малко. След попадението се появи Марселино Кареасо, тъй като практиката в приятелските мачове е никой отбор да не играе с човек по-малко. Следете контролата на ЦСКА срещу Корона НА ЖИВО (ВИДЕО).

Още: Скаршем: Знам какво е да играеш за гранд, подготвен съм за високите очаквания на феновете

ЦСКА продаде нападателя Дюкенс Назон в Кипър?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички