Алън Пардю ще бъде начело на ЦСКА поне до края на сезона


Алън Пардю ще бъде начело на ЦСКА поне до края на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

2702 0

Временният заместник на тръгналия си от ЦСКА Стойчо Младенов - Алън Пардю, ще бъде начело на "червените" поне до края на кампанията. Това гласи информация на "Тема Спорт".

Треньор номер 1 във Висшата лига за сезон 2011/2012 г. първоначално имаше устна договорка с ръководството на клуба да води само срещите срещу Левски и полуфиналния мач реванш за Купата на България срещу Славия. След като двете срещи минаха, бившият наставник на Уест Хям, Нюкасъл и Кристъл Палас е провел среща със собственика на "червения" клуб Гриша Ганчев и неговия син Даниел Ганчев, на която му е било предложено да продължи да води отбора до края на сезона.

Специалистът е изявил своето съгласие да продължи работата си. Пред него предстои да изиграе останалите двубои от плейофите на Първа лига, както и най-важния мач за финала на Купата на България срещу Левски. Пардю и неговите възпитаници вчера са подновили тренировъчния процес след паузата за великденските празници. 

Все още няма яснота дали британецът ще остане на треньорския пост в клуба през следващия сезон. Ключов фактор за решението на двете страни се предполага да се яви развръзката от мача със "сините" и последвалите двубои.

Междувременно Алън Пардю заяви, че има много работа до дербито и загатна за кардинални промени, ако остане на поста си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички