Ето с какви екипи ще играят ЦСКА и ЧФР Клуж (СНИМКА)


Ето с какви екипи ще играят ЦСКА и ЧФР Клуж (СНИМКА)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2640 0

ЦСКА ще гостува на румънския шампион ЧФР Клуж в предпоследния си двубой за тази година в Лига Европа. "Червените" пуснаха специално съобщение на официалния си сайт относно стадиона, на който ще гостуват, и делегата на срещата. Всичко е готово. ЦСКА дори показа и екипите за двубоя (вижте по-долу).

"Стадион "д-р Константин Радулеску" e готов да приеме тази вечер в 22:00 часа мача от петия кръг на група "А" в Лига Европа между отборите на ЧФР Клуж и ЦСКА.

Делегатът на срещата - Макрай Балаш от Унгария, инспектира за последно подготовката за двубоя и обяви, че всичко е готово за важния сблъсък на виртуалната техническа конференция тази сутрин. Срещата ще се играе пред празни трибуни заради пандемията от коронавирус.

ЦСКА ще играе с резервния си изцяло бял екип, а футболистите на Клуж ще бъдат с титулярната си тъмно червена екипировка. Нашият вратар ще бъде с жълто облекло, а стражът на противника ни - със зелено.

Четиримата съдии на евромача са от Франция - Амаури Делеру (главен), Бенджамин Пагес (първи асистент), Аурелиен Друе (втори асистент), Микаел Ласаж (четвърти), а Стефан Меснер от Австрия ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

УСПЕХ, АРМЕЙЦИ!" - пишат от ЦСКА.

А легендата Христо Стоичков надъха ЦСКА преди Клуж и посочи защо отборът трябва да победи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички