Али Соу: Трябва да победим Левски, независимо как


Али Соу: Трябва да победим Левски, независимо как
Снимка: БГНЕС

1369 0

Нападателят на ЦСКА Али Соу остана доволен, след като отбеляза първото попадение при победата с 5:0 срещу състава на Ботев Ихтиман в 1/16-финалите на Купата на България. Той заяви, че всички играчи са искали да се покажат в добра светлина пред новия треньор Бруно Акрапович, като коментира и предстоящия мач с Левски.

"Доволни сме, че имаме нов треньор, всички му вярваме на 100%. Той може да ни помогне, така че всички сме щастливи, че точно той ще ни е треньор. Лично за мен важно да вкарам гол и да се покажа в най-добрата си светлина пред него. Радвам се, че спечелихме първия мач под негово ръководство. Това беше само началото за нас, тепърва следват много трудни мачове", заяви Соу след мача. 

"За мен позицията на терена не е толкова важна, стига треньорът да ми вярва. При нас е важно всички да помагат, но лично аз харесвам свободата на терена и се чувствам по-позитивно като втори нападател. Когато има човек до мен си помагаме взаимно и това правя нещата по-лесни за мен. Ще търсим решенията занапред“.

"За нас футболистите и клуба е много важен мачът с Левски. Трябва да спечелим мача, независимо как. За нас е важно да се готвим всеки ден и да сме отдадени във всяка тренировка, за да сме готови, когато дойдат мачовете“, завърши Соу. А какво заяви Бруно Акрапович относно мача с Левски - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички