Акрапович: Някои не се справиха с напрежението, компромиси не правя


Акрапович: Някои не се справиха с напрежението, компромиси не правя
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2266 0

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович изказа мнението си за поражението на своя отбор от Йънг Бойс в Лига Европа. Според Акрапович някои играчи не са се справили с напрежението, а освен това отборът е допуснал лесен гол.

"Тази схема на игра изисква много време, но е оправдана, защото повече играчи могат да се включат в тази система. Нямах друга схема за днешния мач. Това, което исках, играчите го направиха. През второто полувреме показахме истинското си лице. Доминирахме над съперника. Някои играчи имаха физически проблеми. Не се справиха с напрежението. Допуснахме лесен гол", заяви Акрапович.

"Компромиси не правя. Играят тези, които заслужават да играят. Единствено нямах възможност да променя защитата, опасявах се да не се получи някоя контузия. Въпросът беше дали ще издържим физически. Имах много футболисти, които имаха физически проблеми и затова не успяхме да отговорим.

Греъм Кери има големи качества. Има агресия и хубави пасове, както и движение напред. Това е неговата позиция при 3-5-2. Трябва да ме слуша, трябва да отива до края на терена, а не да центрира по-рано", добави още Акрапович.

Повече за развоя на срещата ЦСКА - Йънг Бойс четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички