Акрапович: Да ти звънят от ЦСКА е като да ти се обадят от Байерн Мюнхен


Акрапович: Да ти звънят от ЦСКА е като да ти се обадят от Байерн Мюнхен
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1501 0

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович опита да обясни стойността на поканата от "червените" да застане на този пост пред медии в родината си Босна и Херцеговина. Специалистът използва сравнение с Байерн Мюнхен, за да покаже, че е нямало как да откаже тази оферта. Както е известно, в хода на сезона босненецът напусна Локомотив (Пловдив), за да заработи на "Българска армия".

"Има голяма разлика между ЦСКА и предишния ми клуб. От цялостната организация до всякакви възможности. Знаете ли, когато ЦСКА се обажда, е равносилно на това Байерн Мюнхен да ти се обади. Просто си опаковаш багажа и тръгваш!", заяви Акрапович пред sportske.ba.

"Поласкан съм, че се спряха на мен. Това означава, че съм свършил добра работа и тя не е останала незабелязана. В новия си тим смених начина на игра, започнахме да се представяме по-силно и се надявам, че с времето ще ставаме все по-добри и по-добри", допълни наставникът, спечелил 2 пъти Купата на България и веднъж Суперкупата със "смърфовете" за 2 години. Повече за Акрапович като треньор и за целите му в кариерата прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички