Акционер в ЦСКА е "елементарен" и "подставено лице"


Акционер в ЦСКА е "елементарен" и "подставено лице"

1489 0

Главният акционер в ЦСКА Милко Георгиев беше нападнат от Васил Младенов - бизнесменът, който даде 7 имота на стойност 1 милиона лева, за да могат "червените" да обезпечат дълга си към НАП

Човекът се оказва фен на ЦСКА и не е изпускал мач на отбора от 30 години насам, по негови думи пред "Меридиан мач". Той е категоричен, че има сделка, която трябва до 31-и август да бъде изпълнена - или да му върнат имотите, или да му дадат 1 милион евро. 

"Помолиха ме да дам свои имоти с цел да бъдат използвани като обезпече­ние пред НАП. Става дума не за нива, а за 7 обособени парцела, които се намират в об­щина Панчарево. Аз не искам нищо друго освен да ми се върнат имотите и условията на договора са точно такива. Ако по някакъв начин ЦСКА не върне имотите, които предоставих, е естествено да си получа па­рите. Срокът действи­телно е 31 август", заяви Младенов.

В интервюто бизнесменът допълва, че е направил всичко за доброто на ЦСКА и не търси никакъв допълнителен интерес. В заключение той отговори на нападките на Милко Георгиев, и дори разкри, че може да го съди.

"В момента обсъж­дам с мои адвокати да­ли да съдя този госпо­дин, макар че като ця­ло той ми изглежда не­сериозен и елемента­рен. От живота съм на­учил една проста исти­на - колкото един чо­век е по-незначителен и комплексиран, толко­ва по-големи глупости говори. Не знам кого представлява този гос­подин, но със сигур­ност е нечие подставе­но лице и не може да е никакъв собственик. Жалко, че ЦСКА е по­паднал в такива ръце", коментира Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички