Агентът на Жорди Кайседо - Ернан Банято, каза причината, поради която еквадорецът не е заминал за Австрия


Агентът на Жорди Кайседо - Ернан Банято, каза причината, поради която еквадорецът не е заминал за Австрия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1032 0

Агентът на Жорди Кайседо - Ернан Банято, коментира пред "Гонг" ситуацията около еквадорския нападател. Както е известно, Кайседо се завърна в България след ангажименти с националния си тим, въпреки че имаше известно забавяне в Панама поради технически проблем с полета. Той, обаче, не отпътува към лагера на ЦСКА в Австрия, а от "армейците" заявиха, че не нямат никаква връзка с него и не могат да го намерят, поради което те ще предприемат конкретни действия.

"Дали някой от клуба ми се обади да ме пита дали знам нещо за Жорди? Отговорът е НЕ! Единственото, което правеха, е да ми пращат заплашителни съобщения по телефона.

Всичко с Жорди е наред. Играчът изчаква в София, тъй като загуби багажа си при полета наобратно към Европа. Кайседо кацна вчера вечерта (22.06) в София и е в очакване да продължи подготовката си“.

„Смятам, че някакви призраци преследват този клуб. Съвсем скоро ще излезем с официално съобщение по темата. От ЦСКА не са се свързвали с мен да проверят какво става с Жорди. Единствено ни изпращаха правни писма. Това с публикацията им в социалните мрежи и каналите на отбора не е нормално. Те не са се свързали с нас, а изкарват информация за Жорди в днешния ден. Съвсем скоро той ще замине за Австрия, където се готви ЦСКА. Багажът му следва да пристигне утре (24.06) в София“, коментира Ернан Банято пред Gong.bg.

Вижте още: Кайседо с видео в Инстаграм как тренира във фитнес в София

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички