Африкански нападател кара проби в ЦСКА


Африкански нападател кара проби в ЦСКА
Снимка: Guliver/GettyImages

1537 0

Африкански централен нападател минава пробен период в ЦСКА. Таранът тренира с отбора от няколко дни, като е пристигнал в София след мача на „червените“ с Йънг Бойс в Лига Европа миналия четвъртък.

Името му се пази в тайна от клуба, но по информация на "Тема Спорт" става дума за 24-годишен футболист. Очаква се решението дали той ще остане и ще подпише договор с ЦСКА да бъде взето преди заминаването на „армейците“ за Румъния за мача с ЧФР Клуж.

Подходът част от набелязаните играчи да карат пробен период, преди да се прецени дали бъдещето им ще е свързано с клуба, е традиционен за старши треньора Бруно Акрапович, който го прилагаше в Локо Пд.

Днес футболистите, щабът и служителите на ЦСКА трябва да минат задължителните PCR тестове преди мача си от Лига Европа в четвъртък. Наставникът на съперника ЧФР Клуж - Дан Петреску, бе уволнен, а днес ще стане ясно кой ще води румънския шампион срещу „армейците“. А с коя родна звезда може да се подсилят скоро на "Българска армия" - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички