Абсурд или реалност: Ел Маестро изхвърча от ЦСКА още преди Арда - посочиха заместника му?


Абсурд или реалност: Ел Маестро изхвърча от ЦСКА още преди Арда - посочиха заместника му?
Снимка: БГНЕС

9355 0

След поражението за ЦСКА срещу Черно море "армейците" потенциално могат да останат на шест точки от Лудогорец, ако "орлите" спечелят двата си мача пасив. Намаляващите шансове за титла и незадоволителното представяне на терена провокираха и викове с призив за оставка към Нестор Ел Маестро от гостуващите фенове във Варна.

След срещата той сподели, че няма намерение да подава такава и че е пределно мотивиран да върши работата си. Пред "червените" предстои нов много важен двубой - от четвъртфиналите за Купата на България (срещу Арда).

Бъдещето на Ел Маестро в ЦСКА под въпрос?

Колегите от "Тема спорт" излязоха със сензационната новина, че всъщност Ел Маестро може да бъде махнат още преди този сблъсък. Трябва да отбележим, че подобно решение изглежда твърде малко вероятно и би било граничещо с абсурда като ход от ръководството на ЦСКА.

Още: ЦСКА изкушавал Станимир Стоилов да остане с участие на световно, но избрал да се върне в Левски

Въпреки това изданието дори посочи, че ако се стигне до такъв развой, то има и избран негов наследник. Това е наставникът на дублиращия отбор Стамен Белчев, който вече е карал два престоя като треньор на представителния тим.

Стамен Белчев е вариант за треньор на ЦСКА

"Не всичко върви по план, имаме нужда от повече точки. Ако питате мен лично - мотивиран съм да върша работата си. Уверен съм, че ще стигнем полуфиналите за Купата и че след това ще се върнем на победния път срещу Берое в шампионата. Вярвам и че от неизгодната ни позиция в класирането ще успеем да натиснем отборите над нас в класирането" - призна Ел Маестро след поражението от Черно море. След негативните резултати пък Кюстендилеца се нахвърли върху ръководни фигури в ЦСКА.

На 14 години и първи пари в плик: Жестът от фенове на ЦСКА, който Карлос Насар ще помни винаги

Втори ключов мач за ЦСКА и втори провал за нападението - играта на Нестор Ел Маестро по ръба не се оправда

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички