На 14 години и първи пари в плик: Жестът от фенове на ЦСКА, който Карлос Насар ще помни винаги


На 14 години и първи пари в плик: Жестът от фенове на ЦСКА, който Карлос Насар ще помни винаги
Снимка: БГНЕС

5745 0

Един от най-талантливите български спортисти Карлос Насар е сред по-популярните фенове на ЦСКА. Връзката му с "армейците" и с техните привърженици датира от години, като излизат все повече любопитни подробности около нея.

За такава разказва и запалянко на "червените" от фенклуб в далечна Великобритания - CSKA Sofia UK. Става въпрос за жест от страна на членовете на фенклуба към Насар, малко след като той става европейски шампион за юноши едва на 14 години.

Първата премия на Карлос Насар в щангите - от фенове на ЦСКА

Карлос Насар и връзката му с ЦСКА

След континенталната надпревара, състояла се в Милано, през лятото на 2018 година въпросните фенове на ЦСКА решават да направят скромен жест, но от сърце към младия Насар. А именно да му съберат пллик с пари и торбичка с артикули на ЦСКА.

Още: ЦСКА вече е канил Карлос Насар на мач, той пожела "червена" титла

Те ги връчват на тогавашния му треньор Илиян Илиев, който ги предава на Карлос. Самият Насар пък възкликнал, че това са първите пари, които получава от вдигането на тежести.

"Бяхме събрали около 200 паунда, за да го подкрепим най-вече морално. Но когато отворил плика, Карлос възкликнал: "Ей, това са първите пари, които получавам от щангите" - разказва лидерът на CSKA Sofia UK - Атанас Литков, пред "Мач Телеграф". Съвсем наскоро пък бе разказана друга история - от кухнята на ЦСКА за Животното, Карлос насар и бас за 500 лева.

Насар се облече в тениска на ЦСКА след честитката за новите му успехи (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички