Ас на ЦСКА се оказа с хронична контузия?


Ас на ЦСКА се оказа с хронична контузия?
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

6718 0

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров въобще не попадна в групата за двубоя с Титоград в Лига Европа. Официалното обяснение от "Армията" гласи, че бранителят не е в оптимално физическо състояние, а според БТА Бодуров е аут от мача заради дисковата херния, която го измъчва още от края на пролетния дял.

Главният мениджър на "червените" Стойчо Стоилов заяви: "Бодуров пропусна 6 дни от подготовката в Австрия и още 3-4 от тази в Тетевен. Той е пропуснал една трета от цялата подготовка. Нормално е да не бъде в оптимално физическо състояние и по тази причина не е в групата".

В летните контроли Бодуров игра 4 пъти, но записа само 153 от 540 възможни минути. В последните два спаринга бранителят бе 18 минути на терена срещу Залцбург и 45 след почивката срещу Вихрен. Още от края на миналия сезон в клуба са наясно, че хроничната травма може да създава проблеми на Бодуров занапред, пише "Тема Спорт".

По тази причина и няма да е изненада, ако се привлече още един централен защитник (говори се за такъв от Спортинг Хихон), който да уплътни още повече отбраната. ЦСКА може да използва петима в сърцето на ариергарда - Бодуров, Чорбаджийски, Гълъбов, Томаш и Антов. През миналия сезон се появи твърдение, че контузията на национала е "шефска". Вижте подробности в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички