Жеферсон може и да не подпише нов договор, недоволен е от малкото игрово време


Жеферсон може и да не подпише нов договор, недоволен е от малкото игрово време
Снимка: принтскрийн

1292 0

Левият краен защитник на ЦСКА - Жеферсон Телеш, може и да не подпише нов договор с тима, въпреки че това се смяташе за сигурно. Промяната в решението на бразилеца се дължи на загубеното титулярно място, което бе заето от новото попълнение Брадли Мазику.

Още преди над месец, на 25-годишния бранител му бе предложен нов контракт, а футболистът с радост обяви, че ще го приеме и подписването му остава просто формалност. Не така стоят нещата сега обаче, според "Тема Спорт". Жеферсон изобщо не е доволен от статуквото, като иска гаранции, че ще получава повече игрово време.

Предвид формата на двамата крайни защитници обаче, Телеш няма как да получи такова обещание. Неговият договор е до края на сезона, а ако не го поднови, още от 1-ви януари ще е свободен да води преговори с евентуален нов клуб. Междувременно, в ЦСКА бе взето решение как да се заздрави колективът в отбора. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички