Защо Малинов загуби титулярното си място в ЦСКА?

Един от силно представящите се играчи на ЦСКА - Кристиян Малинов, бе сложен на резервната скамейка в последните двубои за "червените", като не бе дадена логично обяснение.

Според "Блиц" причината не е спортно-техническа, като източници разкриха, че Малинов е влязъл в контакт с чуждестранни мениджъри, които са му предложили да подпише договор с тях, за да защитават правата му. Босовете на ЦСКА обаче научили новината, реагирали повече от остро и отсекли, че Кристиян трябва да бъде забит на скамейката.

ЦСКА ще се раздели с още един "замразен" футболист

ЦСКА обмисля раздяла с бранителя Нуно Томаш през зимата, информира "Тема Спорт". Португалецът вече близо 3 месеца не попада в стартовия състав. Т...

При положение, че новината есе потвърди, то това няма да е първият подобен случай. Първият беше с Борис Галчев, а вторият с Николай Бодуров. Вероятно и Малинов е от тези, за които Гриша Ганчев обича да казва, че ги е задраскал с дебелия флумастер. Днес пък ЦСКА гостува на Арда в 1/8-финален сблъсък за Купата на България, а срещата може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Още по темата

Please select answer!