ЦСКА ще се раздели с още един "замразен" футболист


ЦСКА ще се раздели с още един "замразен" футболист
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2325 0

ЦСКА обмисля раздяла с бранителя Нуно Томаш през зимата, информира "Тема Спорт". Португалецът вече близо 3 месеца не попада в стартовия състав. Той загуби доверието след реванша със Заря Луганск в Лигра Европа на 15 август. От онзи момент Томаш не е записал участие в официален мач, а игра само в контролите в прекъсванията на шампионата.

Понякога той попада в групата, но единствено за запълване на бройката. Ибериецът не получава доверие както от Люпко Петрович, така и от Милош Крушчич. 24-годишният Томаш стана собственост на ЦСКА през лятото, а през пролетния дял записа 12 срещи като преотстъпен от Беленензес.

Със сигурност към изхода през зимата гледат Стойчо Атанасов и Николай Бодуров. Едвин Джеси също се очертава да напусне след неуспешен престой под наем в Далас. Преотстъпен до края на годината е и Божидар Чорбаджийски - в Стяуа. "Червените" са готови да трансферират и Джеферсон, чийто договор така или иначе изтича в края на сезона. А къде се очаква да заиграе Бодуров вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички