Къде да гледаме двубоя Арда - ЦСКА?


Къде да гледаме двубоя Арда - ЦСКА?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2344 0

Днес ЦСКА гостува на Арда в Кърджали за 1/8-финален сблъсък за Купата на България. Двубоят има ранен начален час - 13:30, а причината, че стадионът на домакините все още няма осветление. Любопитното е, че само след три дни отново предстои двубой между двамата тима. Този път за първенство, като в неделя Арда ще домакинства на "Лаута" в Пловдив.

В Арда не могат да разчитат и на двамата си номинални цен­трални нападатели. Голмайсто­рът Радослав Василев е с травма от двубоя с Локо Пд (0:0). Той със сигурност пропуска днешния мач, а е под въпрос и за неделната сре­ща с ЦСКА. В медицинския щаб оба­че са оптимисти, че таранът ще е готов за шампионатния двубой. По-тежка е ситуацията с другия нападател - Елиша Сам. Той се е прибрал в Белгия, където е претърпял операция на скъсан менискус. С травма срещата днес пропу­ска и десният бек Конър Рандъл.

Интересно е да се припомни, че през тази година настоящият наставник на кърджалийци Стамен Белчев беше канен два пъти да се завърне в Борисовата градина - през лято­то и есента. Той обаче е отказал и в двата случая. Извън сметките за "червените" останаха са­мо Енрике и Бикел, които няма да играят до края на годината. По съ­става на червените не се очакват много промени спрямо последния двубой - 0:0 с Лудогорец. Срещата днес ще може да гледате пряко по Diema Sport, както и да следите НА ЖИВО в Sportliv.bg.

Междувременно се появи доста любопитна информация, която сочи, че при победа играчите на Арда ще приберат солидна премия - ето каква.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички