Украински треньор: ЦСКА-София не е гранд, нашият футбол е по-силен от българския


Украински треньор: ЦСКА-София не е гранд, нашият футбол е по-силен от българския
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4101 0

"Софийският ЦСКА не е гранд. Затова, надявам се, проблеми тимът на Скрипник няма да има". Това заяви треньорът на втородивизионния украински клуб Енергия преди реванша между Зоря (Луганск) и "червените". Мачът е тази вечер от 20,00 часа.

"Харесва ми това, че Скрипник, от една страна, мени отбора, а от друга - старае се да не нарушава установените връзки. Най-важното, което е направил новият треньор, е, че е изменил стила на футбола на Зоря, който беше лидер във Висшата лига по успешни действия на контраатака и по игра през второто полувреме", заяви Федорчук пред zbirna.com.

"Сега Зоря поставя повече акцент на контрола върху топката, изповядвайки европейски стил. Така луганчани във Висшата лига по-лесно се сражават със средняци и аутсайдери. Мачът с Колос е потвърждение на това. А с грандовете на Зоря ще му е трудно", добави той.

"Софийският ЦСКА не е гранд, затова, надявам се, отборът на Скрипник няма да има проблеми. Много ми хареса първият мач на Зоря с ЦСКА - в София. Треньорът на луганчани избра правилна тактика и отборът постигна добър резултат. Във всеки случай, нашият футбол е по-силен от българския и просто трябва да реализираме своето предимство. Залагам на сигурна победа на Зоря", завърши украинският треньор. А какъв е евроопитът на българския тим вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички