Турицов: Ще си вземем онова, за което сме отишли


Турицов: Ще си вземем онова, за което сме отишли
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1625 0

Отборът на ЦСКА вече замина за Украйна преди утрешния реванш с тима на Зоря (Луганск). Двата тима ще се изправят един срещу друг в 20:00 часа в среща от третия предварителен кръг на Лига Европа, като в първата среща не бе излъчен победител и тя завърши 1:1 в София.

Защитникът на "червените" Иван Турицов е сигурен, че българският тим ще отстрани съперника си. Ето какво каза бранителят при заминаването на ЦСКА към Украйна.

"Отиваме за победа и трябва да си я вземем. Разчитаме на колектив и на добра игра, мисля, че ще успеем да го покажем. Шансовете са напълно реални да продължим, няма проблем, според мен ще победим. Ще си вземем онова, за което сме отишли. Трудно е, защото играем през 3-4 дни, но сме готови. Най-силният ни коз е колективът. Мисля, че всички се чувстват добре", сподели Иван Турицов.

Вчера стана ясно и кои са играчите, на които Люпко Петрович ще разчита за срещата. Отново има изненади, а кави са те вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички