Турицов: Ще си вземем онова, за което сме отишли

Отборът на ЦСКА вече замина за Украйна преди утрешния реванш с тима на Зоря (Луганск). Двата тима ще се изправят един срещу друг в 20:00 часа в среща от третия предварителен кръг на Лига Европа, като в първата среща не бе излъчен победител и тя завърши 1:1 в София.

Защитникът на "червените" Иван Турицов е сигурен, че българският тим ще отстрани съперника си. Ето какво каза бранителят при заминаването на ЦСКА към Украйна.

ЦСКА се разделя с между двама и петима футболисти до септември

ЦСКА ще се раздели поне с двама футболисти до края на месец август, твърди "Тема Спорт". Сигурен напускащ е десният бек Стойчо Атанасов, който ос...

"Отиваме за победа и трябва да си я вземем. Разчитаме на колектив и на добра игра, мисля, че ще успеем да го покажем. Шансовете са напълно реални да продължим, няма проблем, според мен ще победим. Ще си вземем онова, за което сме отишли. Трудно е, защото играем през 3-4 дни, но сме готови. Най-силният ни коз е колективът. Мисля, че всички се чувстват добре", сподели Иван Турицов.

Вчера стана ясно и кои са играчите, на които Люпко Петрович ще разчита за срещата. Отново има изненади, а кави са те вижте тук.

Още по темата

Please select answer!