Треньорът на Зоря очаква тежък реванш срещу ЦСКА, разкри и какво го притеснява


Треньорът на Зоря очаква тежък реванш срещу ЦСКА, разкри и какво го притеснява

4246 0

Наставникът на Зоря Луганск Виктор Скрипник сподели какво е нещото, което най-много го е изненадало при пристигането му в Украйна. Той призна, че не може да свикне с празните трибуни в Украйна. Освен това показа, че осъзнава колко труден реванш очаква негови тим срещу ЦСКА.

"За футболистите са важни привържениците и добрата атмосфера. Така те разбират за какво тренират и за какво играят. ЦСКА няма да дойде и да ни подари победата. Разбира се, те искат да ни докажат, че могат да ни отстранят. Точно като нас. Трябва да преминем на друго ниво, за да победим такъв отбор", заяви Скрипник.

"Опитвам се да бъда отворен, честен с футболистите. Казвам, че екипът първо трябва да съществува в съблекалнята, след което всичко това автоматично се прехвърля на терена. Струва ми се, че думите ми достигат до хората и те виждат тази работа и нашите резултати на терена", казва още треньорът на Зоря. Реваншът с ЦСКА е в четвъртък, а първата среща завърши 1:1 в София. Междувременно стана ясен и съставът, който Люпко Петрович ще пусне в двубоя - ето кои ще са играчите.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ангел на седмицата


"Първо спасете сина ми": Бившият кечист Шад Гаспард се удави в САЩ

Известният американски кечист Шад Гаспард се е удавил в Калифорния. Смъртта му бе официално потвърдена от...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама