Треньорът на Зоря очаква тежък реванш срещу ЦСКА, разкри и какво го притеснява

Наставникът на Зоря Луганск Виктор Скрипник сподели какво е нещото, което най-много го е изненадало при пристигането му в Украйна. Той призна, че не може да свикне с празните трибуни в Украйна. Освен това показа, че осъзнава колко труден реванш очаква негови тим срещу ЦСКА.

"За футболистите са важни привържениците и добрата атмосфера. Така те разбират за какво тренират и за какво играят. ЦСКА няма да дойде и да ни подари победата. Разбира се, те искат да ни докажат, че могат да ни отстранят. Точно като нас. Трябва да преминем на друго ниво, за да победим такъв отбор", заяви Скрипник.

В Украйна: В ЦСКА имат твърде високо мнение за себе си, а нищо не са постигнали

В Украйна разкритикуваха сериозно ЦСКА, срещу който играе техният Зоря (Луганск) в трети предварителен кръг на Лига Европа. Повод за това станаха...

"Опитвам се да бъда отворен, честен с футболистите. Казвам, че екипът първо трябва да съществува в съблекалнята, след което всичко това автоматично се прехвърля на терена. Струва ми се, че думите ми достигат до хората и те виждат тази работа и нашите резултати на терена", казва още треньорът на Зоря. Реваншът с ЦСКА е в четвъртък, а първата среща завърши 1:1 в София. Междувременно стана ясен и съставът, който Люпко Петрович ще пусне в двубоя - ето кои ще са играчите.

Още по темата

Please select answer!