Съдийството на мача ЦСКА - Лудогорец беше на ниво "ЦСКА няма да спечели"

Съдийството на Николай Йорданов в сблъсъка ЦСКА - Лудогорец е в основата на коментарите след срещата, а треньорът на "червените" е категоричен, че усещането е било, че реферът няма да допусне "армейците" да спечелят срещата.

"Мисля, че съдията днес изкара добър мач. 75-80 минути беше на много високо ниво, но усещането беше сякаш – „ЦСКА няма да спечели”. Гледах Левски вчера и получиха съмнителна дузпа. Ако това е дузпа, значи ние имахме пет срещу Славия. Кулминацията през този сезон предизвиква реакциите на феновете и играчите”, каза Ел Маестро за съдийството в мачовете на ЦСКА в част от мачовете, както и неточностите на реферите в полза на Лудогорец.

Десподов: Ел Маестро ни повиши тон на почивката, заслужавахме да спечелим

Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов смята, че "червените" са заслужавали повече да стигнат до победа в мача с Лудогорец, завършил при равен резулт...

"Не искам да говоря повече за съдията, нека да говорим за мача. Имахме позитивни неща в играта днес. Ще продължаваме да работим усилено и да се борим за всяка точка. Ще опитаме да завършим добре края на годината. Нямаше никакъв ултиматум към мен за този двубой”.

"Шест точки е голяма разлика, да. Особено при Лудогорец, когато те играят традиционно силно след паузата, но ние няма да се откажем. Ако битката е честна, цяла България ще се наслади на качествен футбол”, завърши Нестор Ел Маестро. Какво каза като цяло за съдийството в българския футбол четете тук!

Още по темата

Please select answer!