Стоичков обеща на "червени" фенове: ЦСКА ще има нов стадион


Стоичков обеща на "червени" фенове: ЦСКА ще има нов стадион
Снимка: БГНЕС

5019 0

Легендата на ЦСКА и България Христо Стоичков даде обещание на фенове на "червените", че клубът ще вдигне нов стадион. Камата направи това по време на среща с фенклуба на ЦСКА в Панагюрище, на която раздаде много автографи върху автобиографичната си книга "Историята".

"Нов стадион ще има! Никой няма да къса детелинки, няма да реже дървета. Каквото искат да си говорят разни архитекти. Ще говоря и с Гриша Ганчев. Това е пътят! ЦСКА трябва да има нов стадион и ви обещавам, че ще има", заявил именитият български футболист, цитиран от "Труд".

"Сърцето ми винаги ще е червено. ЦСКА ме направи личност, футболист и винаги ще съм признателен. Знаете през какво мина клубът. Преди няколко години дадох името си, за да може ЦСКА да се върне на мястото си. Подкрепяйте отбора, както аз го правя от много далече", призова Стоичков.

Както е известно, "червените" искат да построят нов стадион на мястото на "Българска армия", който да е с увеличен капацитет, но Столична община се възпротиви на идеята ми, обявявайки, че не иска строежи и няма да позволи и сантиметър разширение на стадиона. Съществува вариант двете страни все пак да се разберат по въпроса. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички