SportLive научи: М'Боли ще отреже и двете ЦСКА, заради Исляма


SportLive научи: М'Боли ще отреже и двете ЦСКА, заради Исляма
Снимка: Getty Images/Guliver

3990 0

Алжирският вратар Райс М'Боли, който има 4 престоя в Първа лига, няма да се върне нито в ЦСКА, нито ще подпише с ЦСКА 1948. Националът на африканската страна по-скоро ще предпочете да подпише с клуб от Саудитска Арабия, за да е "по-близо до свещените места за Исляма", научи SportLive.bg.

Вратарят се раздели с френския Рен, който бе негов 13-и клуб в кариерата, и сега е свободен агент. М'Боли избяга от французите, тъй като е бил обиден от факта, че за 10 месеца е изиграл само един мач. Алжирецът пази в мача от първенството срещу Тулуза на 26 август и пусна 3 гола при загубата с 2:3.

Въпреки това той е на мнение, че предвид класата му и позицията му на национален вратар, пазил на 2 световни първенства.

М'Боли е в преговори със саудитски клубове, на които от миналото лято е разрешено да наемат чужди вратари, което преди им беше забранено. Най-вероятно бившият вратар на ЦСКА и Славия ще предпочете да отиде там, вместо да се връща в България.

Райс има спешна нужда да си намери бързо нов отбор, тъй като националният селекционер на Алжир му е обявил, че, ако иска да играе в квалификациите за КАН 2019, трябва да има клуб.

От ЦСКА не са обявявали, че искат алжиреца, който 3 пъти е бил на "Българска армия". Според информациите той е желан от феновете на тима, които не са доволни от Витаутас Черниаускас. ЦСКА 1948 пък искат класен вратар, за да изпълнят голямата си цел да се завърнат в елита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички