Крушчич: Искам двама нови, от днес започваме да се готвим за Левски


Крушчич: Искам двама нови, от днес започваме да се готвим за Левски
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1730 0

Днес наставникът на ЦСКА Милош Крушчич изведе своите възпитаници на тренировъчното игрище на базата в Панчарево за първа тренировка през новата година. Сръбският треньор заяви, че иска още два нови играчи, като допълни, че Божидар Чорбаджийски и Джеси също ще се подготвят с отбора. 

"Преговаряме с различни играчи. Не е лесен процес. В следващите дни ще има повече яснота за новите. Сега се преговаряме с тях в момента. Чорбаджийски си има договор с ЦСКА. Ще дойде с нас на първия лагер. Зависи и от него дали ще остане. Едвин Джеси също се завръща. Същото се отнася и за него. Няма нищо ново около Бодуров. Този въпрос е решен отдавна и е завършен. Гледам в бъдещето. От Ахмед Ахмедов искам да видя каквото и от всички. Раздаване! Рубен Пинто не знам да е подписал нов договор. Няма никакви новини.

Тези футболисти сега са добри. Максимум двама играчи ни трябват и то на позициите, в които имаме дефицит. Ако има възможност да вземем още един да се конкурира с Турицов ще е добре. Искаме да направим добър играч от Турицов. България се нуждае от такъв като него. Притеснения нямам! Трябват да продължим по този начин, по който завършихме. Ще направим всичко възможно да сме готови за първия кръг, за дербито за Левски. От днес почваме да се готвим за този мач. Ще сме готови", добави Крушчич.", заяви той.

В заниманието се включиха всички налични футболисти, с изключение на Али Соу, Жеферсон и Енрике, които ще се присъединят по-късно към отбора. По-сериозен интерес предизвикаха новото попълнение Ахмед Ахмедов, завърналите се Божидар Чорбаджийски, Едвин Джеси и Тонислав Йорданов, както и възстановените от контузии Жанио Бикел и Валентин Антов. Утре отборът ще премине пълни медицински прегледи, а в сряда следобяд заминава за турския курорт Анталия, където ще премине първият етап от зимната подготовка. На 16 януари ЦСКА ще изиграе и първата си контрола за новата година срещу отбор от Казахстан.

Междувременно легендата на ЦСКА Петър Жеков отново разкритикува сериозно клуба - ето от какво не е доволен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички