Сериозна заплаха за всички, свързани с ЦСКА в Украйна


Сериозна заплаха за всички, свързани с ЦСКА в Украйна
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3924 0

Отборът на ЦСКА пристигна на летището в Запорожие, като в утрешния ден ще премери сили с местния Зоря (Логанск). Срещата от третия кръг на Лига Европа ще определи кой от двата тима ще играе в плейофите на втория по сила европейски клубен турнир, като първият двубой в София завърши 1:1.

Днес обаче стана ясно, че всички свързани с ЦСКА в Украйна в момента може да са в опасност. Причина за това е, че в града има радикално настроени националисти, които са готови да търсят саморазправа с всеки българин. За това информират родни полицаи от летището в Запорожие.

"В Запорожие има радикално настроени националисти, които са тук заради българите. Съветваме всички вас да не се отделяте, да бъдете в група. Да не напускате хотела до пресконференцията и тренировката, както и утре преди мача. Ще се търсят провокации. Може да има физическа саморазправа, ако чуят, че се говори на български. Ние сме тук, за да ви пазим. Държим постоянна връзка с местната полиция. Бъдете много внимателни", предупредиха от полицията.

Ръководството на ЦСКА пък има планове в най-скоро време да се раздели с между два до пет от своите играчи. Кои може да напуснат "Българска ария" до края на лятото вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички