ЦСКА се разделя с между двама и петима футболисти до септември

ЦСКА ще се раздели поне с двама футболисти до края на месец август, твърди "Тема Спорт". Сигурен напускащ е десният бек Стойчо Атанасов, който остана извън сметките на щаба след загубата от Черно море на "Армията" (1:3). Оттогава бранителят не е попадал в групата, а не получи и картотека за евробитките с Осиек и Заря. Всичко това говори красноречиво за бъдещето на Атанасов. Има опция той да бъде изпратен под наем в друг клуб, така както ЦСКА има практика да процедира с част от младите си футболисти.

Други потенциални напускащи са Бодуров, Чорбаджийски, Гълъбов и Пинто. Ситуацията около Бодуров и Пинто е напълно неясна, като до момента от клуба не са обявили как възнамеряват да процедират с тях. Факт е, че двамата не попадат в групата, а Люпко Петрович попита реторично какъв е смисълът да ги връща в отбора. Така двете "ябълки на раздора" може да поемат към други клубове.

Бодуров се заяждал с треньори и си тръгвал пръв от тренировки на ЦСКА

Eдна от най-нашумелите теми в българския футбол в последно време е отстраняването на Николай Бодуров от тима на ЦСКА. Един от най-добрите родни з...

Излезе информация, че един от поводите за действията на Бодуров в последно време е оферта от гръцкия евроучастник Атромитос. Бранителят обаче не бил пуснат и това довело до дисциплинарни нарушения от негова страна. Договорът на Пинто пък изтича през следващото лято и не е изключено да се потърси възможност за изходящ трансфер до края на месеца.

"Червените" са склонни да продадат Чорбаджийски при добра оферта за него. Прави впечатление, че откакто Люпко Петрович пое официално тима, бранителят почти не играе. Бе титуляр само в мача със Славия. За Гълъбов пък е известно, че е желан отново под наем от Етър. Неговото бъдеще обаче зависи от ситуацията с Бодуров и Чорбаджийски. Ако столичани не се разделят с някой от двамата защитници, то Гълъбов ще бъде преотстъпен на "Ивайло". В противен случай роденият в Шумен бранител ще остане като опция за центъра на отбраната. А как реагира Бодуров на отритването си вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!