Сериозен стимул за ЦСКА за дербито с Левски


Сериозен стимул за ЦСКА за дербито с Левски
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2214 0

Играчите на ЦСКА ще имат сериозен стимул за победа над Левски. Той е свързан с пари. Инвеститор от чужбина ще гледа мача заедно с ръководството на „червените". След срещата той ще решава дали ще налива средства в клуба от „Армията" или не.

От Борисовата градина не уточниха от каква народност е бизнесмена, но ставало въпрос за доста солиден и богат човек, който може да помогне да се атакуват групите на Шампионска лига със силна селекция през лятото, пише "Меридиан мач".

Иначе днес на стадион „Васил Левски" ще има сериозно присъствие на чужди мениджъри. Ще преобладават емисари на клубове от Китай и Южна Корея, които проявяват интерес към чужденци от двата отбора. Очаква се също и сериозна инвазия от Италия. Отбори от Апенините следят изкъсо изявите на младоците Валентин Антон и Мартин Д. Петков. Последният обаче едва ли ще бъде титуляр за Левски.

Въпреки че двубоят има огромно значение и за двата тима, то се предвижда много ниска посещаемост - ето колко души се очакват на Националния стадион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички