Много слаб интерес към Левски - ЦСКА, очакват се максимум 10 хиляди зрители

Много слаб интерес има дербито Левски - ЦСКА, въпреки че мачът е решаващ дори в битката за титлата. “Червените” са на точка от шампиона Лудогорец, който по същото време гостува на “Ботев” (Пловдив) в предпоследния кръг на Първа лига.

Малко преди края на работното време в понеделник бяха продадени не повече от 5000 билета онлайн и на касите на Националния стадион “Васил Левски”, пише "24 часа". Като се добавят към тях и картодържателите и други гости, пак няма да има много хора на стадиона.

Последният и решаващ синьо-червен дуел за интригата в Първа лига

Днес ще се изиграе последното за сезона издание на двубоя между Левски и ЦСКА. Двата тима се изправят един срещу друг от 18 часа на Националния с...

Заради промените в Закона за борба с хулиганството продажбата на билети на каси в деня на мача е забранена. Депутатите въведоха това ограничение по искане на полицията, след което обещаха да се поправят, но до момента няма обратно решение. Не е ясно как забраната за продажба на билети влияе срещу най-опасните фенове, но така било в други страни и това бе преместено автоматично в България.

Въпреки липсата на интерес полицията взема изключителни мерки за охраната на двубоя.Отново ще бъдат организирани няколко пропускателни пункта, а стадионът ще бъде отворен от 16 часа. 

В отбора на ЦСКА се очертава да има една сериозна липса - каква е тя вижте в този материал.

 

Етикети: | |

Още по темата

Please select answer!