Сделка: ЦСКА се раздели с още един топ футболист


Сделка: ЦСКА се раздели с още един топ футболист
Снимка: cska.bg

14678 0

Практиката на ръководството на ЦСКА да продава част от най-добрите футболисти в тима продължава с пълна сила. След като бяха продадени играчи като Фернандо Каранга, Кирил Десподов и Мауридес, сега "червените" пуснаха под наем Едвин Джеси.

Един от най-постоянните играчи през последния сезон беше продаден на американския Далас, който е част от елитната дивизия отвърд Океана - МЛС. През последния сезон той изигра 30 мача, в които вкара и 5 гола, но по-ценни за ЦСКА бяха скоростта и креативността по крилото.

Крилото преминава в САЩ под наем с опция за откупуване на правата срещу сума от около 1 милиона лева, по непотвърдена информация. Ето и съобщението от клуба:

"Офанзивният халф на ЦСКА Едвин Джеси ще играе занапред в отбора на Далас. Армейците финализираха последните детейли по преминаването на играча в клуба от МЛС и той официално се присъедини към новите си съотборници. Финансовите параметри по трансфера остават конфиденциални.

Футболистът, който днес навърши 28 години, ще играе като преотстъпен до Нова година зад Океана, а при добро представяне американците имат опция да откупят правата му. С червения екип техничният играч записа над 50 мача, вкара 6 гола и направи 10 асистенции.

Благодарим му за професионализма и му желаем здраве и успех в Далас!", написаха от ЦСКА. Междувременно "червените" готвят и силен входящ трансфер (вижте подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички