Реваншът срещу Ботев обещава да е най-посетеният мач на "Армията" с български съперник


Реваншът срещу Ботев обещава да е най-посетеният мач на "Армията" с български съперник
Снимка: БГНЕС

2096 0

От ЦСКА са продали 7500 билета за реванша за Купата с Ботев (Пловдив) два дни преди решителния двубой. Вторият полуфинал е в сряда от 19:00 часа на "Българска армия". Интересът на "червените" привърженици е доста висок, като на срещата се очаква да присъстват 10 000 зрители.

Мнозина фенове си закупиха билети за реванша с Ботев в събота, когато бе дербито с Левски (0:0). Пропуските за двубоя са на цена 6 лева за всички сектори, включително за гостуващите привърженици. Входните талони могат да бъдат закупени от фенмагазина на "Армията", онлайн в мрежата на БестТикетс, бензиностанции OMV, магазини Office 1 и Orange, както и от касите на зала "Арена Армеец". В сряда ще отвори и касата до фенмагазина - в 14:00 часа. Тази откъм комплекс "Спортна София" пък ще работи от 17:00 часа. Децата до 7 години влизат безплатно на стадиона.

Талоните за сектор А са намалени над три пъти, след като за предходните срещи се продаваха по 20 лева, а тези за сектор В - над два пъти – преди това бяха по 15 лева.

ЦСКА трябва да наваксва пасив от един гол, след като мачът в Коматево завърши 3:2 за Ботев. Във финала на 99% съперник на победителя от двойката ще е Локо (Пловдив). "Смърфовете" разбиха Септември с 4:0 у дома и реваншът утре изглежда протоколен.

Мачът с Ботев (Пд) за Купата е на път да се превърне в най-посетената среща на "Армията" този сезон срещу български съперник. Досега най-много привърженици имаше за сблъсъка с Лудогорец на 6 декември (1:1)- около 8500 зрители. След първия мач с "канарчетата" треньорът на ЦСКА Любослав Пенев излезе с иронично предложение към БФС. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички