Пламен Марков: До месец трябва да имаме отговор за стадиона

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков коментира въпроса с издаването на виза, с която да се разреши реконструкцията на стадион “Българска армия”. "Червените" са твърдо решени да извършат сериозни ремонтни дейности, като идеята им бе да строят нов стадион на мястото на сегашния.

"Документите са подготвени, внесени са. След като желаем виза за проектиране, естествено, че е помислено предварително по въпроса за финансите. Трябва да се издаде виза за проектиране, която да осмисли по-нататъшните планове с реконструкцията на “Българска армия”. Главният архитект трябва да се произнесе до месец, но се надяваме това да стане по-рано, за да можем да подготвяме следващия набор от документи, необходим за цялата процедура", заяви Марков.

Петър Занев ще остане капитан на ЦСКА

По всичко личи, че Петър Занев ще е със статут на постоянен капитан на ЦСКА занапред. Показателно е, че в контролата с Поморие именно той носеше ...

Той коментира и представянето на национални отбор: "Доста време мина, откакто се класирахме за последно на Европейско. Не съм селекционер на националния отбор. Не съм запознат със задачите, които Балъков дава на отбора. Виждам, че е трудно да се формира силен отбор, но по този въпрос съм говорил преди много време".

В скоро време се очакват новини и около друг въпрос, свързан с ЦСКА, но извън футболните теми - разпределението на 8-те милиона лева за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. А какво бе застопорило плановете на клуба за нов стадион вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!