ОФИЦИАЛНО: ЦСКА няма да играе в Европа!


ОФИЦИАЛНО: ЦСКА няма да играе в Европа!
Снимка: БГНЕС

3847 0

ЦСКА няма да играе в европейските клубни турнири, след като минути преди старта на жребия за квалификациите в Лига Европа отборът беше изваден от своя поток. Вместо това, като непоставен тим беше включен Дунав Русе, който ще бъде третият представител на България във втория по сила европейски клубен турнир.

"Червените" запалянковци бяха изключително неприятно изненадани, след като минути преди старта на жребия за Лига Европа беше показано, че отборът на ЦСКА го няма сред отборите, а неговото място е заето от Дунав (Русе). Как се разви жребият - четете в статията на Sportlive.bg

Случилото се не е неочакван ход от страна на УЕФА, след като настоящият отбор, който носи името ЦСКА - София, е на практика нов отбор, който съдържа в себе си Литекс и Чавдар Етрополе. В същото време отборът получи коефициента на ЦСКА за участие в Лига Европа, но старият тим е наказан да не играе в Европа два сезона след завръщането си сред професионалистите. Дори да счетем, че новият клуб е наследник на стария, то той също няма право да играе в европейските клубни турнири.

В следващите часове и дни трябва да има повече яснота за това защо ЦСКА не беше допуснат до жребия в Лига Европа. Конспирациите, че УЕФА и БФС не искат "Червените" в турнира обаче вече набират сила, а някои привърженици вече видяха и участието на Кирил Домусчиев в това.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!!!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички