Нов португалец влезе в трансферния списък на ЦСКА


Нов португалец влезе в трансферния списък на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1406 0

Нов португалски футболист може да се озове в ЦСКА, пише "Меридиан мач". Става дума за халф-бека на Верея Педро Еуженио, който наистина впечатлява с представянето си през пролетта.

26-годишният играч има 5 гола през новата година и е с основен принос за класирането на старозагорци за полуфинал за Купата на България, както и за почти сигурното класиране на Верея за баражите за Европа. Именно той отбеляза победното попадение срещу Славия.

Стамен Белчев, който макар и не много сигурен в бъдещето си, познава отлично качествата на Еуженио. Двамата работиха заедно в Хасково през пролетта на 2015 г. факт е, че португалецът разви доста своя потенциал и от средностатистически бек се превърна в добър халф, който отгоре на всичко може да решава мачове.

Понастоящем в ЦСКА играят четирима португалци - Давид Шимао, Руй Педро, Арсенио Нунеш и Рубен Пинто, така че Еуженио би се чувствал отлично на "Армията". Отделно от това футболистът знае добре български език, след като вече беше в Берое, Хасково и сега Верея.

Той може да играе и на няколко позиции - крило, десен и ляв краен защитник.

Все още не е ясно дали подобен трансфер ще стане факт. Старозагорци обаче вече продадоха един от най-добрите си футболисти - Амаду Сукуна. Той вкара победен гол на ЦСКА и след това премина в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички