Ниската цена на Джеси го приближава до клуб от Висшата лига

Едвин Джеси може и да не даде много на ЦСКА през последните два сезона, но изглежда, че има шанс клубът ще го продаде с голяма печалба.

Така журналистът Дани Оуен от изданието HITC, според когото ръководството на елитния клуб е готово да направи тази инвестиция. За “Вълците” сделката не крие никакъв риск, тъй като цената на крилото в момента е 860 хил. паунда, което се равнява на на съвсем малко по-малко от 2 милиона лева.

ЦСКА ще назначи чуждестранен треньор от следващия сезон

В ЦСКА вече са взели решение относно треньорската позиция. Наставник от чужбина с договор от минимум 2 години ще имат "червените" от лятото. Това...

Едвин Джеси няма да има проблеми да премине в Англия, тъй като е национал на Гана. Не е изключено обаче той да бъде купен от Уулвърхамптън и веднага да бъде даден под наем в отбор от Чемпиъншип.

Джеси пристигна на “Българска армия” през зимата на сезон 2017/18. Той започна силно при “червените”, а игра на високо ниво под ръководството на Нестор Ел Маестро в началото на настоящия сезон. Ганаецът, който е роден и израснал в Холандия, има договор за още една година с ЦСКА, но от ръководството на клуба се склонни да го продадат.

Междувременно стана ясно, че от следващия сезон билетите за мачовете на "червените" ще бъдат намалени почти двойно - ето какви цени ще са пропуските.

Още по темата

Please select answer!