Небивал интерес от Албиона към крило на ЦСКА


Небивал интерес от Албиона към крило на ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1683 0

Интересът към крилото на ЦСКА Едвин Джеси от британския остров се повишава с напредването на сезона. Според "Тема Спорт" към ганаеца интерес проявява елитен шотландски клуб, чието име не се споменава. Въпросният клуб е наблюдавал изявите на футболиста в последно време.

Според изданието по-рано през сезона интерес към Джеси са имали и участниците в английската Висша лига Брайтън и Хъдърсфийлд, но трансферът му в един от двата клуба изглежда малко вероятен.

В ЦСКА ВЕЧЕ ИМАТ ВАРИАНТ ЗА НОВ ВРАТАР

През септември дори се появи новина, че друг елитен клуб на Англия - Уулвърхемптън, е отправил официална оферта за ганайското крило. Те са предложили сумата от 700 000 паунда за правата му. Англичаните обаче искали играча само за до края на сезона, а ЦСКА ще иска 3 пъти повече, ако реши да го продава.

Малко след загубата в дербито с Левски се появи информация, че Джеси иска да се раздели с "червените". Защо и дали това ще се случи - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички