Основен играч на ЦСКА пожела да се раздели с клуба?


Основен играч на ЦСКА пожела да се раздели с клуба?
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2897 0

ЦСКА може да се раздели още през зимата с един от основните си футболисти - Едвин Джеси. Националът на Гана е сред най-важните футболисти в състава на Нестор Ел Маестро и е ценен заради способността си да играе като крило, плеймейкър зад тарана или дори като чист нападател. Джеси е един от най-разочарованите от загубата в дербито с Левски, а освен това допълнително е бил неприятно изненадан от липсата на повиквателна за националния тим на Гана. Той бе част от отбора на "черните звезди" миналата пауза в първенството и дори бе титуляр в квалификацията с Кения. Джеси обаче игра слабо при загубата и бе сменен още на полувремето, а сега дори не е извикан от селекционера Куеси Апиа.

Известно е, че към Джеси има интерес от Англия, като Уулвърхемптън дори изрази готовност да плати 700 000 паунда за играча. Той също не крие желанието си да се премести във Висшата лига.

Доскоро от ЦСКА не даваха и дума да се произнесе за раздяла с Джеси. Той обаче разочарова в повечето от важните мачове, като определено се пази от острите единоборства. Това ще накара шефовете на "червените" да го продадат, но със сигурност на по-висока цена, пише "Меридиан мач".

Вижте тази публикация в Instagram.

🔴⚪️ ⚽️

Публикация, споделена от Edwin Gyasi (@edwingyasi) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички